Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Adif adjudica la redacció del projecte per eliminar el pas a nivell del carrer de la Florida

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha adjudicat la redacció dels projectes que permetran la supressió progressiva fins a l’any 2024 de 74 passos a nivell, entre els quals es troba el que hi ha a la Llagosta, a la línia R3 (Barcelona-Vic), al carrer de la Florida i al costat de l’Escola Sagrada Família.  L’import global de l’adjudicació del contracte, dividit en nou lots classificats per àmbits geogràfics, és de 3.787.548,2 euros. El termini per completar la redacció dels projectes és d’entre 12 i 16 mesos, segons els lots.

Els projectes constructius hauran de desenvolupar la solució tècnica més adequada i tots els aspectes necessaris que permetin la posterior execució de les obres (memòria, plànols, pressupost,…).

El pas a nivell de la Llagosta forma part del lot 8, on hi ha altres set actuacions previstes a diverses poblacions de Catalunya i Aragó. La redacció dels projectes del lot 8 ha estat adjudicada per un import de 407.407 euros.

Amb l’eliminació dels passos a nivell, Adif vol contribuir a incrementar la seguretat de les línies ferroviàries, especial­ment en zones en les quals la circulació de vehicles de carretera s’ha intensificat en els darrers anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies