Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament prepara tallers formatius per a les entitats locals

L’Ajuntament de la Llagosta ofereix a les entitats de la nostra localitat la possibilitat de realitzar dos tallers formatius. El primer sobre captació de fons i el segon sobre elaboració de projectes. Les sessions aniran a càrrec de la Diputació de Barcelona.

La durada de cada un dels tallers és de quatre hores. A la sessió sobre captació de fons es tractarà sobre com trobar noves formes de finançament de l’entitat. Al taller d’elaboració de projectes es parlarà sobre el disseny, els continguts i la redacció del projecte.

Les sessions encara no tenen data de realització, però s’han de fer abans del març del 2018. Les entitats interessades a participar-hi s’han d’adreçar a la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la Llagosta, situada a la segona planta de l’Edifici administratiu. El seu telèfon és el 93 560 39 11, extensió 5049.

Publicitat

Publicitat

Més notícies