Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra el Dia Internacional dels drets de la infància amb diversos actes

Per commemorar el Dia Internacional dels drets de la infància, que se celebrarà el 20 de novembre, el Consistori ha preparat diverses activitats. Avui i el 14 de novembre, de les 17 a les 19 hores, Can Pelegrí acollirà un acte per a pares i mares amb el títol de Taller de valors per fer-los créixer. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a Can Pelegrí.

El 20 de novembre, tindrà lloc al Centre Cultural, entre les 9.30 i les 12 hores, una obra de teatre participativa per a alumnes de cinquè i sisè de Primària de les escoles del municipi. Es tractarà el respecte entre iguals, la diversitat, les diferències i l’entorn.

El mateix 20 de novembre, entre les 17 i les 18.30 hores, se celebrarà l’Espai familiar de l’Escola Bressol Cucutras. Poden assistir-hi els pares amb l’infant fins als tres anys. No cal inscripció prèvia.

Finalment, el 30 de novembre, de les 17 a les 18.30 hores, tindrà lloc a Can Pelegrí un teatre-debat, amb el títol És cosa de nens, sobre la detecció de l’assetjament escolar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies