Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

Una obra de teatre, jocs i tallers per celebrar el Dia Mundial de la Infància

El Centre Cultural ha acollit la celebració del Dia Mundial de la Infància, que s’escau aquest diumenge 20 de novembre. L’Ajuntament de la Llagosta ha celebrat una programació d’activitats, que aquest diumenge ha comptat amb tallers, animació i inflables amb l’objectiu de reflexionar sobre les emocions dels infants.

La jornada d’avui diumenge ha començat a les 10 h amb uns tallers de pintacares i globoflèxia. També hi havia un taller organitzat per Som Tribu, adreçat als infants i les seves famílies, i una zona de jocs amb música. Posteriorment, prop de les 11.15, h s’ha representat l’obra FEEDBACK, a càrrec de La Carpa Espai Cultural, que ha omplert la sala gran del Centre Cultural -l’entrada era gratuïta-. L’obra, que explicava l’experiència d’un jove que anava a l’escola, ha permès la reflexió sobre les emocions dels infants i les seves famílies amb la moderació de professionals de psicopedagogia que participen en l’obra. “És molt important aquest tipus d’activitats després de dos anys de pandèmia, on els infants no han pogut fer les activitats que volen. Per això és molt important que es pugui treballar de les emocions dels infants i puguin gaudir“, ha explicat la regidora d’Infància de l’Ajuntament, Judith Robles.

En acabar l’obra de teatre, hi havia una zona d’inflables a l’espai exterior del Centre Cultural.

Més activitats durant la setmana

Els personatges de l’obra FEEDBACK van visitar al llarg de la setmana les classes d’Infantil i 1r i 2n de Primària. Els alumnes de cicle mitjà i superior van veure dijous al Centre Cultural l’obra FEEDBACK, a càrrec de La Carpa Espai Cultural. “Valorem molt positivament perquè hem estat treballant tota la setmana amb les escoles pel Dia Mundial de la Infància. Hem volgut treballar durant la setmana sobre les emocions dels infants i avui fer una reunió intervencionista amb els pares i mares, també sobre les emocions”, ha valorat positivament Judith Robles. La programació d’activitats pel Dia Mundial de la Infància ha acabat avui amb la jornada de caràcter festiu al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies