Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra el Dia Mundial de la Infància amb diferents actes

L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat diferents activitats per celebrar el Dia Mundial de la Infància, que es commemora el 20 de novembre. Durant aquesta setmana, es faran uns tallers a les escoles amb l’objectiu de reflexionar sobre la gestió emocional dels infants.

Els personatges de l’obra FEEDBACK visitaran les classes d’Infantil i 1r i 2n de Primària. Els alumnes de cicle mitjà i superior veuran dijous al Centre Cultural l’obra FEEDBACK, a càrrec de La Carpa Espai Cultural.

La programació per celebrar el Dia Mundial de la Infància finalitzarà diumenge amb una jornada en la qual els infants i les seves famílies estan convidats a veure l’obra FEEDBACK i a reflexionar sobre les emocions que han sentit veient l’obra.

La jornada tindrà un caràcter festiu i es desenvoluparà entre les 10 i les 13 h al Centre Cultural.

De 10 a 11 h, hi haurà una rebuda amb pintacares i globoflèxia per a tothom. També hi haurà un taller conduït per Som Tribu per als més petits i les seves famílies i una zona de jocs amb animació i música.

D’11 a 12 h, es representarà l’obra FEEDBACK i hi haurà un espai d’intervencions per a la reflexió d’infants i famílies amb la moderació de professionals de psicopedagogia que participen a l’obra. L’entrada és gratuïta, però és necessari reservar-la a: https://www.entrapolis.com/entradas/feedback-el-musical

De 12 a 13 h, hi haurà inflables a l’espai exterior del Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies