Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Caminada contra el càncer de mama tindrà lloc diumenge

Gloria González, veïna de la Llagosta, organitzarà diumenge la tercera edició de la Caminada contra el càncer de mama, que comptarà amb la col·laboració de Les Llagostes de l’Avern. La recaptació de l’activitat es destinarà íntegrament a la Fundació Oncovallès. Ahir dijous va celebrar-se el Dia Mundial contra el càncer de mama.

El recorregut consta d’uns set quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça d’Antoni Baqué. L’inici de la caminada serà a les onze del matí i es preveu acabar-la sobre la una del migdia. Les inscripcions s’han de fer el mateix diumenge i amb un preu de tres euros. El circuit és apte per a totes les edats. És un recorregut  sense dificultat i pels voltants de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies