Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

L’OMIC celebra una xerrada sobre les clàusules terra

Un dels moments de la sessió.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de la Llagosta va celebrar ahir dijous una xerrada sobre les clàusules terra i altres productes hipotecaris. La xerrada, que portava per títol Com actuar si el banc rebutja la reclamació sobre la meva hipoteca?, va tenir lloc a la sala polivalent del Centre Cultural i va ser impartida per Lara Salceda, tècnica de l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (ADICAE).

Durant la xerrada, va explicar quines alternatives té la ciutadania en cas que no s’hagi arribat a un acord amb l’entitat bancària, tal com preveia el Reial Decret Llei 1/2017 sobre les clàusules terra. A més, es va informar sobre com gestionar reclamacions davant dels bancs i dels mecanismes i tràmits que cal seguir en cas de poder recuperar els diners que hagin estat cobrats indegudament.

En acabar la xerrada, la tècnica d’ADICAE va atendre diversos dubtes i consultes de la vintena de persones que van assistir a la sessió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies