Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Andrés Ortiz guanya el Concurs de cartells de Festa Major 2017

La segona i tercera classificades. El guanyador no va poder assistir-hi per problemes personals.

Andrés Ortiz ha estat el guanyador del Concurs de cartells de Festa Major 2017. Ortiz es va presentar amb el pseudònim de Retalls de Festa Major. La seva proposta ha obtingut 395 vots. La Sala de plens va acollir ahir el lliurament de premis del certamen.

El segon cartell guanyador ha estat el de Jéssica Gómez, que, amb Fuego 17, ha estat votat per 162 persones. El tercer cartell ha estat el presentat per Ana Ribas sota el nom de Periwinkle, que ha tingut 91 vots. Els premis han estat de 500 euros per al cartell guanyador, 200 per al segon i 100 per al tercer.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va destacar ahir que el concurs és “una forma viva de participació ciutadana, és signe de com fem la Festa Major entre tots des del primer moment, amb l’elecció del cartell”.

En total, en el procés de votació per escollir el cartell de la Festa Major 2017 s’han recollit 655 vots, 45 a l’urna instal·lada a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i 610 a través d’internet. El nombre de vots ha baixat en 200 respecte a l’any passat. Aquest any, s’han presentat deu propostes al concurs. El regidor de Cultura, Marino García, va comentar que la participació al procés de votació ha estat menor que la de l’any passat. García considera que qualsevol dels tres cartells finalistes podria haver guanyat i creu que el guanyador “mostra el que és la Festa Major, ha plasmat molt bé els seus ingredients”.

Aquest és el novè any consecutiu que s’organitza el Concurs de cartells de Festa Major, el vuitè que s’escull per votació popular i el sisè en el qual es pot participar per internet en el procés de votació.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies