Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Escollits els tres finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major de 2023

El jurat del Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta 2023 s’ha reunit aquest migdia per escollir els tres finalistes del certamen. En total, en aquesta edició s’han presentat 24 propostes. Cinc d’elles han quedat descartades per incomplir les bases. Els tres cartells finalistes han estat realitzats amb els pseudònims Alif, Aren i Llagostes a l’aigua.

 Del 2 al 22 de juny, es realitzarà un procés de participació ciutadana que donarà com a resultat el cartell guanyador, el segon i el tercer premi. En la votació popular podran participar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi de la Llagosta. Novament, hi haurà dues maneres de votar, electrònicament o l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, presentant el DNI.

La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es farà el 27 de juny a les 19 h. Aquest any, els premis s’han incrementat. El primer guardó és de 800 euros per al cartell guanyador; el segon, de 400 euros i el tercer, de 200 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies