Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La Comissió de Festa Major fa un balanç positiu del desenvolupament de la programació

La Comissió de Festa Major 2017 es va reunir dimecres per fer balanç de com s’ha desenvolupat la programació d’aquest any. En línies generals, les persones assistents a la trobada es van mostrar satisfetes amb com van anar les coses i van plantejar algun canvi de cara al proper any, bàsicament en l’horari d’algunes activitats.

La reunió de la Comissió va començar amb les trobades dels grups de treball, per un costat el de joves i per l’altre el de cultura. Tot seguit, els dos grups van posar en comú les seves conclusions.

Els membres de la Comissió de Festa Major van constatar que pràcticament totes les activitats van comptar amb una bona participació. Tot i això, el divendres l’assistència als actes en general va ser una mica més fluixa, ja que es tractava d’un dia que només era festiu a la Llagosta.

Les persones membres de la Comissió que van participar a la reunió per fer el balanç van destacar el bon ambient viscut entre les colles dels Saltats i els Volats. Un altre factor destacat com a positiu va ser la tasca realitzada per la Policia Local, la Brigada, Protecció Civil i l’empresa encarregada de la seguretat.

Una de les novetats d’aquesta Festa Major ha estat la posada en marxa d’una aplicació per consultar el programa i fer el seguiment de les activitats. La Comissió va considerar que aquesta eina ha estat un encert.

Altres propostes noves de Festa Major van tenir una molt bona acollida, com l’espai de la Markesina del Parc Popular per a les sessions de DJ o la Murga tapa.

De cara al proper any, es planteja algun canvi, com donar més temps a la cercavila de Festa Major per fer amb tranquil·litat el recorregut i començar una mica més tard alguns dels concerts de nit o les havaneres, entre d’altres qüestions.

El regidor de Joventut, Fran Ruiz, ha destacat que les propostes que van sorgir a la reunió serviran per millorar la Festa Major de la Llagosta. Ruiz  ha volgut agrair la tasca realitzada per  la Comissió de Festa Major, “que ha estat molt participativa”. “Estem molt orgullosos d’aquesta Comissió de Festa Major”, ha afegit.

La Comissió de Festa Major ha fet un balanç positiu del desenvolupament de la programació d’aquest any. La reunió, celebrada dimecres, va servir també per plantejar algunes millores de cara a propers anys. Durant les properes setmanes es farà una trobada per parlar d’algunes de les actuacions musicals de la Festa Major de 2018, ja que les contractacions s’han de fer amb molta antelació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies