Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

El jurat del Concurs de cartells de la Festa Major 2018 ha escollit les tres obres finalistes

Ja es coneixen els tres cartells finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major 2018, convocat per l’Ajuntament de la Llagosta. El jurat del certamen ha escollit aquest matí les obres finalistes, signades amb els següent pseudònims: Som la festa, Kiratsura i Pavi.

Les tres obres finalistes seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu, que se celebrarà del 8 al 22 de juny. La ciutadania podrà votar al web del 08centvint o, presencialment, a l’OAC.

La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el 26 de juny a les 19 hores a la Sala de plens de l’Ajuntament. S’estableix un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon de 200 i un tercer, de 100.

En aquesta ocasió, s’han presentat 23 cartells al certamen, tretze més que al 2017. Al mes de setembre, durant els dies de la Festa Major, es podrà veure una exposició amb totes les obres participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies