Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Avui es coneixerà quin serà el cartell de la Festa Major 2017

Aquest tarda, es donarà a conèixer quin cartell ha estat el guanyador del Concurs de cartells de la Festa Major 2017 de la Llagosta. El lliurament de premis tindrà lloc a les 19 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

El jurat del concurs va seleccionar a finals de maig les tres obres finalistes. Les propostes estan signades amb els següent pseudònims: Fuego 17, Periwinkle i Retalls de Festa Major. Les tres obres han estat sotmeses a votació popular en un procés participatiu que va finalitzar divendres.

L’Ajuntament ha establert un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon premi de 200 i un tercer, de 100. Enguany, s’han presentat deu obres al Concurs de cartells de la Festa Major 2017 de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies