Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

Els alcaldes de la Llagosta i Montcada es reuneixen amb la Generalitat per parlar del cas Valentine

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, es va reunir ahir a Barcelona amb l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, per parlar sobre el cas Valentine. A la trobada, realitzada a petició de la Generalitat i de l’Ajuntament de Montcada, també van assistir el regidor d’Urbanisme, Raúl Valero, i altres representants del Consistori montcadenc i de la Generalitat. L’alcalde i el regidor d’Urbanisme van mostrar novament el malestar de la Llagosta amb la Generalitat i amb l’Ajuntament de Montcada davant del perjudici que va significar per a la nostra localitat el trasllat de Valentine a Can Milans.

Durant la trobada, l’Ajuntament de Montcada va expressar el seu malestar pel recurs contenciós-administratiu que va presentar l’Ajuntament de la Llagosta a finals de l’any passat contra l’acord del Govern de la Generalitat pel qual es va aprovar definitivament la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de Can Milans, a Montcada i Reixac, al sector on es troba ubicada l’empresa Valentine. Amb aquesta decisió, el Consistori de la Llagosta donava continuïtat a les accions judicials anteriors que van fer que el Tribunal Suprem declarés nul·la la modificació del Pla General Metropolità que requalificava la zona verda de Can Milans en zona industrial. El Consistori de Montcada va demanar ahir que l’Ajuntament de la Llagosta retiri el contenciós i les reclamacions judicials relacionades amb la modificació puntual del Pla General Metropolità a Can Milans.

“Continuarem defensant els interessos de la Llagosta”, ha indicat avui el regidor d’Urbanisme, que ha avançat que “no es retirarà cap recurs”.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, es va comprometre a continuar treballant per buscar una solució.

Publicitat

Publicitat

Més notícies