Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La Peña Madridista portarà a terme demà dissabte actes previs a la final de la Lliga de Campions

La Peña Madridista de la Llagosta celebrarà diverses activitats demà dissabte per fer la prèvia del partit de la final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Real Madrid contra la Juventus. Els actes començaran a les 9 h a la seu de l’entitat, a la plaça de Pere IV, i acabaran amb el partit, que començarà a les 20.45 h. Durant la trobada, es faran diversos sortejos.

Totes les activitats són obertes a la ciutadania i començaran a partir de les 9 h amb un esmorzar; a les 10 h, s’obrirà una zona de jocs a la plaça de Pere IV; i a les 11 h, començaran els jocs infantils. Després del dinar; les activitats continuaran a les 17 h amb la realització d’una gran pancarta; a les 18 h, amb una trobada de seguidors del Real Madrid; a les 19 h, amb una classe de zumba; a les 20 h es farà una foto amb els seguidors; i a partir de les 20.30 h, l’atenció se centrarà en el partit de la final de la Lliga de Campions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies