Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

La Peña Madridista celebrarà el quart de segle amb un sopar i l’homenatge al soci Antonio García Robledo

La Peña Madridista de la Llagosta celebrarà el quart de segle en un sopar al Centre Cultural i farà un homenatge amb l’esportista internacional Antonio García Robledo, per la medalla de bronze aconseguida als Jocs Olímpics de Tòquio amb Espanya a l’estiu. L’acte se celebrarà el 15 d’octubre a partir de les 21 h.

L’entitat madridista de la nostra localitat va complir el 2020 vint-i-cinc anys, però a causa de l’esclat de la pandèmia per la Covid-19 no va poder commemorar el quart de segle. Un any després, la Peña Madridista commemorarà els 25 anys amb un sopar al Centre Cultural i l’edició d’una revista sobre el seu quart de segle. “La Covid ha impedit celebrar els 25 anys amb normalitat, però volem commemorar aquest aniversari tan important per a nosaltres, encara que sigui amb 26 anys ja d’existència. Només farem aquest acte i el seu aforament dependrà de la situació epidemiològica”, explica el president de l’entitat, Antonio Rubio, que explica que hi haurà un centenar de persones al sopar i que ja no hi ha disponibilitat de comprar més entrades.

Durant la celebració del sopar dels 25 anys, la Peña ha volgut retre-li homenatge a un dels seus socis, a l’Antonio García Robledo, que amb Espanya va guanyar la medalla olímpica de bronze. “És un soci destacat de la Peña Madridista i li volem fer un reconeixement per la gran cita assolida a l’estiu”, assenyala Rubio, que explica que la portada de la revista del quart de segle tindrà com a portada una fotografia d’Antonio García Robledo i que es repartirà durant el sopar.

D’entre les persones convidades, també hi haurà el periodista Tomás Roncero, del diari As. Del Real Madrid, la penya de la nostra localitat esperava tenir algun representat, però a causa de les mesures de la Covid no podran ser-hi. Això sí, el club enviarà unes salutacions que es projectaran durant el sopar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies