Dissabte, 03 juny 2023
17.5 C
La Llagosta

José Avi, nou president de la Peña Madridista de la Llagosta

José Avi, de 66 anys i veí de la Llagosta, és el nou president de la Peña Madridisra de la Llagosta. El llagostenc relleva en el càrrec a Antonio Rubio, que ho va deixar després de celebrar el 25è aniversari de la penya.

La junta directiva d’Avi està formada per Antonio Ocaña, vicepresident; Israel Martínez, secretari; José Castillo, tresorer; i de vocals, hi ha Armando Sánchez, Jesús Ocaña i José Manuel Muñoz. Jesús Ocaña i Armando Sánchez ja van ser presidents de l’entitat en anteriors mandats. “Crec que era important prendre la decisió per convertir-me com a nou president perquè veia que la situació de la penya es podia complicar si no agafa les regnes. Ningú volia agafar el càrrec”, explica el nou president, que és soci de la Peña Madridista des de fa una dècada.

L’objectiu de la nova directiva és obrir l’entitat a la ciutadania de la Llagosta, recuperar els viatges per veure partits del Reial Madrid i augmentar el nombre de socis, que ara és de 96.

Publicitat

Publicitat

Més notícies