Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

Can Pelegrí acollirà diumenge un taller per millorar l’entorn de la riera de Caldes

El projecte Viu la riera! celebrarà un taller de participació sobre la millora de la riera de Caldes i el seu entorn a Can Pelegrí diumenge de 10 a 13.30 h. La trobada comptarà amb el grup de recerca de Regeneració de Territoris Intermedis (RIL), format per investigadors de l’ESARQ-School of Architecture de UIC Barcelona i de l’Institut de Medi Ambient (IMA) de la Universitat de Girona.

La sessió participativa, anomenada Repensem la riera!, té com a objectiu iniciar un debat sobre les accions de millora a la riera de Caldes i el seu entorn mitjançant els mapes d’opinió ciutadana de la pàgina web del projecte de participació. En total, s’han introduït als mapes unes 1.873 opinions sobre 378 indrets dels entorns de la riera, amb un 57% d’opinions positives, un 21% de negatives i un 22% restant per proposar-hi millores. En el cas de la Llagosta, s’han registrat 230 opinions, 94 de les quals per proposar millores, 70 per indicar llocs que agraden i 66 per indicar llocs que no agraden.

Durant la sessió, es podrà explorar en detall la informació associada a cada opinió com a pas previ per iniciar el debat ciutadà per a la millora de la riera. Per fer-ho, es combinarà el treball en grup amb recorreguts pels àmbits d’interès detectats per tal de compartir coneixements i enriquir punts de vista sobre millores idònies i coherents per l’entorn de la riera.

El taller de participació està obert per a la ciutadania de quatre municipis que travessa la riera de Caldes: la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui. Els interessats a assistir al taller s’han de registrar al formulari de la pàgina web.

Publicitat

Publicitat

Més notícies