Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera celebrarà el cap de setmana la Cruz de Mayo

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta celebrarà aquest cap de setmana la Cruz de Mayo. L’entitat llagostenca ha programat una sèrie d’activitats obertes a la ciutadania a la seva seu, que se situa al número 6 del carrer de Girona.

Demà dissabte, a les 18 h, començaran els actes amb una missa rociera i, a les 20.30 h, hi haurà les actuacions dels quadres de ball de la Casa de Andalucía de Santa Perpètua, Nuestra Señora del Carmen de Montornès i els quadres de ball i ball en línia de l’entitat llagostenca.

Diumenge, a les 12 h, hi haurà una trobada de cors rocieros amb Voces del Camino de Terrassa, Nuestra Señora del Carmen de Montornès, Amigos del Rocío del Centro Cultural Andaluz de Mollet i Jara y Romero de l’Asociación Rociera de la Llagosta. En acabar, es farà el tradicional potaje rociero.

L’entitat confia aplegar “la màxima afluència de persones perquè fem la festivitat amb l’objectiu de seguir mantenint la nostra tradició i de seguir fent gaudir”, diu el president de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta, Emilio Giménez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies