Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Les Llagostes de l’Avern fan un balanç positiu de la Trobada de bèsties de foc

La colla de diables Les Llagostes de l’Avern s’ha mostrat molt satisfeta amb el desenvolupament de la quarta edició de la Trobada de bèsties de foc, que es va celebrar dissabte a la nostra localitat. Figures de sis poblacions van desfilar pel nostre municipi.

La plantada de les bèsties es va fer a la plaça d’Antoni Baqué. Allà es van poder veure l’Espurna, de la colla llagostenca; la Maru, del Mercat Municipal; el Mosquit Tigre, de les Fures de Can Badó de Barcelona; el Godrac, de Mataró; el Moll Fer, dels Diables de Mollet; el Blai, dels Draconaires de Santa Coloma de Gramenet; i l’Abraxas, dels Deixebles del dimoni de la Pedra Llarga de Palau-solità i Plegamans. També hi era present els gegants la Torradeta i en Llago, de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Després de passejar per l’avinguda de l’Onze de Setembre, les bèsties van arribar a la plaça de la Sardana, on es va fer la cremada. L’acte va comptar amb un públic més nombrós que en edicions anteriors. La trobada va acabar amb un sopar popular a la plaça d’Antoni Baqué.

Les Llagostes de l’Avern ja estan preparant la Nit de Sant Joan amb la portada de la Flama del Canigó i l’encesa de la foguera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies