Les Llagostes de l’Avern fan un balanç positiu de la Trobada de bèsties de foc

0
81

La colla de diables Les Llagostes de l’Avern s’ha mostrat molt satisfeta amb el desenvolupament de la quarta edició de la Trobada de bèsties de foc, que es va celebrar dissabte a la nostra localitat. Figures de sis poblacions van desfilar pel nostre municipi.

La plantada de les bèsties es va fer a la plaça d’Antoni Baqué. Allà es van poder veure l’Espurna, de la colla llagostenca; la Maru, del Mercat Municipal; el Mosquit Tigre, de les Fures de Can Badó de Barcelona; el Godrac, de Mataró; el Moll Fer, dels Diables de Mollet; el Blai, dels Draconaires de Santa Coloma de Gramenet; i l’Abraxas, dels Deixebles del dimoni de la Pedra Llarga de Palau-solità i Plegamans. També hi era present els gegants la Torradeta i en Llago, de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Després de passejar per l’avinguda de l’Onze de Setembre, les bèsties van arribar a la plaça de la Sardana, on es va fer la cremada. L’acte va comptar amb un públic més nombrós que en edicions anteriors. La trobada va acabar amb un sopar popular a la plaça d’Antoni Baqué.

Les Llagostes de l’Avern ja estan preparant la Nit de Sant Joan amb la portada de la Flama del Canigó i l’encesa de la foguera.

Publicitat