Dissabte, 01 abril 2023
14.7 C
La Llagosta

La quarta edició de la Trobada de bèsties de foc se celebrarà demà dissabte

La colla de diables Les Llagostes de l’Avern celebrarà demà dissabte la quarta edició de la Trobada de bèsties de foc. La jornada comptarà amb set figures: l’Espurna, de la colla llagostenca; la Maru, del Mercat Municipal; el Mosquit Tigre, de les Fures de Can Badó de Barcelona; el Godrac, de Mataró; el Moll Fer, dels Diables de Mollet; el Blai, dels Draconaires de Santa Coloma de Gramenet; i l’Abraxas, dels Deixebles del dimoni de la pedra Llarga de Palau-solità i Plegamans. També hi serà la geganta la Torradeta, de la Colla Gegantera de la Llagosta.

La jornada començarà amb la plantada de les figures i la geganta a les 17 h a la plaça d’Antoni Baqué. Després, cap a les 20 h, es farà una cercavila fins a la plaça de la Sardana, on es preveu, cap a les 21 h, fer una cremada. “Serà espectacular com sempre. Veurem moltes figures cremar amb molt de foc”, explica un membre de la colla de diables Les Llagostes de l’Avern, Gabriel Lorenzo, que ha remarcat: “és el primer cop que portem cinc colles a la trobada i això és tot un èxit perquè serà una gran festa del foc a la Llagosta”. La trobada acabarà amb un sopar popular a la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies