Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Obert el termini de sol·licituds d’ajuts de menjador escolar per al proper curs

L’Ajuntament ha obert avui el període de sol·licituds d’ajuts de menjador escolar per al curs 2017-2018. El tràmit està adreçat a alumnes empadronats a la Llagosta, matriculats en escoles sostingudes amb fons públics i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques, sempre que no els pertoqui la gratuïtat del servei.

Per concedir les beques per al menjador escolar, es tenen en consideració diferents barems, com la situació econòmica o la composició familiar dels sol·licitants, entre d’altres.

La sol·licitud de beques menjador es pot efectuar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania(OAC) fins al 26 de maig. Les bases amb els requisits que cal complir per ser beneficiari d’aquest ajut es poden consultar a la mateixa OAC o a l’apartat tràmits del web municipal www.llagosta.cat. Al mateix web, també es pot trobar el model que cal omplir per sol·licitar la beca. L’horari d’atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres al matí, de 8.30 a 14 hores, i dimarts i dijous a les tardes, de 16 a 20 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies