Dimarts, 19 març 2024
15.5 C
La Llagosta

Alcaldes del PSC reclamen a la Generalitat més inversions en educació

Els alcaldes del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) al Vallès Oriental han reclamat avui a la Generalitat més inversions a la comarca en infraestructures educatives. Els primers edils del PSC, entre ells Óscar Sierra, s’han reunit avui a la nostra localitat per tractar sobre aquesta situació i, posteriorment, han ofert una roda de premsa davant del Centre de Formació de Persones Adultes.

Sierra ha remarcat que “al Vallès Oriental hi ha moltes mancances” i ha reinvidicat que “a la nostra comarca hem de tenir, com a mínim, equipaments educatius decents”.

L’alcalde ha recordat que a l’Institut Marina hi ha problemes d’accessibilitat en bona part de les aules. “La segona planta de l’Escola d’Adults està tancada per problemes d’amiant i a l’Escola Sagrada Família tenim clausurat l’auditori per despreniments i una torre de la zona d’educació infantil”, ha destacat Óscar Sierra. L’alcalde ha indicat que la Generalitat “necessita un nou pressupost que abordi els dèficits en infraestructures”.

Els alcaldes i alcaldesses de Mollet, Granollers, Montmeló i Canovelles també han pres la paraula per explicar les deficiències que pateixen en els seus municipis en materia educativa, com ara al centre d’educació especial Can Vila, que també dona servei a la nostra localitat.

Jordi Terrades, diputat del PSC, ha dit que “l’actual conseller d’Educació és el pitjor que hem tingut en els darrers anys”. “En FP, el fracàs és absolut amb més de 12.000 alumnes fora”, ha afegit Terrades. “Necessitem un nou pressupost de la Generalitat per tal d’augmentar també el nombre de mestres”, ha indicat el diputat socialista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies