Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

El curs escolar ha començat avui a la Llagosta amb més d’un miler d’alumnes

Els infants de la nostra localitat han iniciat avui les classes. Aquest és un curs escolar marcat per l’avançament de les classes en una setmana i l’eliminació de les mesures de prevenció davant la Covid, que han marcat els tres cursos anteriors. A la Llagosta 1.088 nois i noies de segon cicle d’educació infantil i de primària s’han incorporat a les aules.

L’Escola SAFA tindrà aquest curs un total de 248 alumnes. A l’Escola Joan Maragall han començat les classes 335 infants. Les Planes compta hores d’ara amb 318 estudiants. A l’Escola concertada Gilpe s’han matriculat 187 nens i nenes. El centres escolars de la nostra localitat mantenen la matrícula viva al llarg del curs per facilitat la incorporació d’alumnes nouvinguts.

L’Escola Bressol Municipal Cucutras també ha començat el curs avui, amb 97 infants. Al llarg d’aquesta setmana, es farà el procés d’adaptació dels nadons. Aquest és el primer curs que s’aplica la gratuïtat als nadons de P-2. La guarderia municipal té totes les places cobertes d’aquest nivell i, actualment, hi ha una llista d’espera de vuit famílies.

Pel que fa als estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius començaran el curs el proper dimecres, 7 de setembre, tant a l’Institut Marina com al Col·legi Balmes, on només fan ESO.

El curs escolar 2022-2023 ha començat amb normalitat després que els sindicats de mestres hagin desconvocat les vagues previstes per aquest mes de setembre. Sindicats i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat van arribar a un acord d’última hora que ha fet possible aquesta desconvocatòria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies