Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

L’economista Eduardo Garzón desmonta l’actual sistema econòmic en un acte d’EUiA a la Llagosta

L’economista Eduardo Garzón va parlar divendres a la Llagosta sobre el seu llibre Desmontando los mitos económicos de la derecha. Garzón va venir a la Llagosta convidat per l’Agrupació local d’Esquerra Unida i Alternativa.

L’economista va desgranar els seus arguments sobre les tesis econòmiques més esteses al món capitalista. Per a Garzón, les universitats estan creant economistes poc crítics amb el sistema actual que donen per fet que és l’únic viable. Eduardo Garzón és germà del coordinador federal d’Izquierda Unida, Alberto Garzón. L’economista d’esquerres va indicar que es donen per veritats molts dels postulats que han explicat sempre des del món capitalista.

Eduardo Garzón va parlar de l’endeutament públic i va indicar que no és cert que les administracions no puguin endeutar-se, ja que la moneda que s’utilitza, l’euro, és una moneda creada per una administració europea que es dedica a prestar-la als bancs i no directament als estats. Garzón considera que “porte’m molt de temps en un sistema en el qual se’ns ven aquests tipus de veritats irrefutables com una cosa normal, sense cap tipus de crítica”.

L’acte amb l’economista Eduardo Garzón es va celebrar divendres al Centre Cultural de la Llagosta, va comptar amb la presència de Joan Josep Nuet, coordinador general d’EUiA, i va ser presentat per Virgínia Jiménez, membre de la Comissió política local de la formació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies