Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

El Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta celebra el primer aniversari de la seva reobertura

El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) de la Llagosta i l’aula d’estudi tenen una mitjana de 300 usuaris al mes, segons dades registrades per l’Ajuntament de la Llagosta. Aquesta tarda, el servei ha celebrat un any de la seva reobertura amb una festa amb un bon grapat de joves i amb una valoració positiva per part de l’equip de govern municipal.

El SIJ va reobrir-se el febrer de l’any passat i des d’aleshores ha anat en augment el nombre d’usuaris. Si bé, juntament amb l’aula d’estudi, ha consolidat una mitjana de 300 joves al mes, el primer trimestre de l’any ja ha comptat amb un miler. “Vam reobrir el SIJ fa un any i ha anat creixent el nombre d’usuaris. Cada dia va a més i, fins i tot, estem una mica desbordats per la bona acollida”, ha valorat positivament l’alcalde, Óscar Sierra, que ha augurat un bon futur al servei: “hem de seguir creixent i ser un punt de referència per al jovent. Que no saben què fer a la Llagosta? Podem venir al SIJ i trobar tota la informació que necessiten”.

Al llarg d’aquests mesos, el Servei d’Informació Juvenil ha organitzat més d’una trentena d’activitats, entre mostres d’ensenyament, de turisme, cursos de monitors, xerrades sobre orientació laboral, tallers de Carnaval, de Halloween o altres propostes adreçades als joves de la nostra localitat. “Des d’aquest any, també tenim un servei d’assessorament laboral gratuït adreçat als joves els dimarts, cada quinze dies. Fins ara, està ple amb una capacitat màxima de quatre usuaris per sessió. És un servei de referència del SIJ”, ha admès el regidor de Joventut, Fran Ruiz. Per tal de seguir millorant el servei, pròximament s’instal·larà una bústia de suggeriments per als usuaris.

Durant la tarda, s’ha commemorat l’aniversari amb un refrigeri amb alguns usuaris habituals del servei, que han fet exhibicions de balls. Durant l’acte, s’ha inaugurat una mostra amb més d’una vintena d’imatges i cartells amb activitats celebrades durant l’any en funcionament.

L’horari d’atenció al públic del SIJ és de dilluns a dijous a la tarda, de 17 a 20 h, i dimecres també al matí, de 10 a 13 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies