Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La Llagosta + Activa celebrarà demà dissabte la Primavera juganera

La Llagosta + Activa celebrarà la Primavera juganera demà dissabte. L’activitat constarà d’una caminada explicativa pels carrers de la Llagosta i un espai de jocs tradicionals al Parc Popular.

La proposta començarà a les 9 h amb una caminada que farà un recorregut per la natura i la història de la nostra localitat. El circuit passarà pel carrer del Pintor Sert, continuarà per la riera Seca, el riu Besòs, el cementiri, el camí de Can Donadéu i acabarà al Parc Popular.

A partir de les 11.30 h, s’encetarà l’espai de jocs en el mateix Parc Popular amb jocs de carrer, com ara un minifutbolí, anelles o unes bitlles; i, a les 12.30 h, es podrà jugar a jocs de taula com l’Abalone, el Pylos o el Pentàgon.

Publicitat

Publicitat

Més notícies