Divendres, 29 març 2024
19.4 C
La Llagosta

EUiA de la Llagosta celebrarà la seva Assemblea Local el 17 de març

Esquerra Unida i Alternativa a la Llagosta celebrarà el 17 de març l’assemblea en la qual s’establiran les línies polítiques i de treball de la formació per al proper període i s’escolliran les persones que tindran responsabilitats dins del partit.

Durant l’Assemblea Local d’Esquerra Unida i Alternativa, les persones inscrites com a simpatitzants participaran en el procés amb els mateixos drets que els afiliats. La formació ha obert un procés assembleari. S’han programat tres sessions de debats, que se celebraran el 28 de febrer,  i el 2 i 9 de març. En cada trobada s’abordarà un bloc del document polític. El procés finalitzarà amb l’assemblea del dia 17 en la qual es votaran els documents definitius. Jordi Alonso, com a coordinador local, i Virgínia Jiménez, responsable d’Organització, són els càrrecs més destacats actualment d’EUiA a la nostra localitat.

Les persones que participin al procés assembleari seran les encarregades d’escollir la nova direcció d’EUiA a la Llagosta amb un sistema de votacions de primàries que tindrà lloc el 14 de març.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies