Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

ICV de la Llagosta canvia la seva direcció executiva

L’Agrupació Local d’Iniciativa per Catalunya Verds ha canviat la seva executiva. La nova direcció de la formació està formada per Ana Belén Cazorla, Alberto López, Eva Miguel, Juan Antonio Cabezudo, Dolors Íñiguez i Jesús Ríos. En els propers dies, es decidirà el càrrec que ocuparà cadascun. La nova executiva substitueix a la que fins ara lideraven els dos coordinadors, Eva Miguel i Toni Cubel.

Divendres, es va celebrar la sisena Assemblea d’ICV de la Llagosta. La coordinació sortint, representada per Toni Cubel, va fer una valoració política dels últims tres anys i va encoratjar a la nova executiva local. Alberto López, com a redactor del document de futur, va explicar la realitat actual i va reivindicar l’esquerra ecologista i trasformadora que representa ICV. Finalment, Jesús Ríos, com a representant de la nova executiva, va marcar les línies de futur de la nova direcció política.

L’Assemblea, de la qual va sortir la nova executiva, va comptar amb la presència de Jordi Manils, un dels coordinadors d’ICV al Vallès Oriental.

Publicitat

Publicitat

Més notícies