Les Llagostes de l’Avern organitzen diumenge una caminada contra el càncer de mama

0
65

La colla de diables Les Llagostes de l’Avern organitza diumenge la segona Caminada contra el càncer de mama. L’acte començarà a les onze del matí al Parc Popular de la Llagosta. L’acte servirà per recaptar fons per al tractament del càncer de mama. Els diners que s’aconsegueixin aniran destinats íntegrament a l’Hospital de Mollet per atendre aquells tractaments que no cobreix la Seguretat Social.

El donatiu per participar a la Caminada contra el càncer de mama és de tres euros. A dos quarts de deu, els organitzadors ja començaran a fer les inscripcions. El recorregut de la passejada serà de deu quilòmetres. L’arribada es farà al mateix Parc Popular.

Aquest any, Les Llagostes de l’Avern també han preparat una sardinada i servei de bar a preus populars. La Caminada compta amb la col·laboració del Club Esportiu Fondistes de la Llagosta, de Veus de Dona i de l’Ajuntament.

Publicitat