Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull una exposició interactiva sobre consum

Can Pelegrí acull fins al 28 d’octubre l’exposició Consum, Com som? Aquesta és una mostra que vol ajudar a saber comprar lliurement i amb responsabilitat, fer reflexionar sobre el poder de la moda en els nostres hàbits de consum o aprendre a agafar l’hàbit de llegir l’etiqueta abans de comprar un producte.

Consum, Com som? és una exposició itinerant de la Diputació de Barcelona que ha portat fins a la Llagosta l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. L’exposició es pot visitar dimarts, dimecres i dissabte, de 10 a 14 h, i, de dilluns a divendres, de 15.30 a 21.30 h.

El muntatge consta de quatre mòduls, que informen de diferents aspectes: Qui vetlla per nosaltres com a consumidors?, Els drets dels consumidors, Consum responsable i L’etiquetatge. Es tracta d’una mostra interactiva on poder consultar i esbrinar respostes a algunes de les preguntes que ens poden plantejar sobre aquest tema.

Publicitat

Publicitat

Més notícies