Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La programació de la 5a Setmana del Teatre comença aquest dissabte

Aquest cap de setmana, comença la 5a Setmana del Teatre de la Llagosta. Tres representacions serviran per donar inici a una programació que torna a combinar espectacles professionals amb produccions de grups escènics de la nostra localitat.

La primera obra del programa de la Setmana del Teatre 2016 serà Boges, de Vania Produccions. Les actrius Muntsa Rius i Àurea Márquez pujaran a l’escenari per representar aquesta obra de José Pascual Abellán. Boges parla de la bogeria i del seny i de l’estreta línia que els separa. Dues dones es troben en una sala d’espera, que pot ser la d’un psiquiatra, cadascuna amb la seva història, tirant per terra totes les definicions hagudes i per haver sobre la bogeria.

Boges es posa en escena demà dissabte, a les 20 h, al Centre Cultural. Les entrades el dia de l’espectacle costaran 12 euros. Abans de l’obra es projectarà un audiovisual sobre els grups de teatre de la Llagosta.

Diumenge, la Setmana del Teatre ens ofereix dos espectacles a la plaça d’Antoni Baqué. A les 18 h, la Companyia Panettone Brothers interpretarà Ramírez, un superviviente del siglo XX, un personatge que arriba als escenaris empès per la seva mare cansada que faci xous al menjador de casa. A les 19.30 h, es podrà veure Cabaret Lecoq, un espectacle de clown amb sis artistes que ens faran passar una bona estona amb diverses actuacions breus i intenses. En cas de pluja, aquests espectacles es traslladaran al Centre Cultural.

D’altra banda, demà dissabte al matí hi haurà la possibilitat de participar al primer dels tres Cluedo en viu de la Setmana del Teatre. Després de l’experiència de la Mostra 4.0 de l’any passat, en la qual el públic, dividit en grups, havia de resoldre un crim, aquest any s’incorpora aquesta nova proposta. Cluedo en viu està basat en el clàssic joc del mateix nom. Els espectadors hauran d’ajudar l’inspector Brown a resoldre l’assassinat del senyor Trainbow. Els participants entraran en grups de 5 a 10 persones. El preu de l’activitat és de tres euros. Cluedo en viu es desenvoluparà a Can Pelegrí. Demà, es podrà participar-hi al matí, d’11 a 14 h. Cluedo en viu es repetirà dijous dia 20 a la nit, de 21.30 a 23.30 h, i el divendres 21 també a la nit, de 21 a 23 h.

La Setmana del Teatra inclou també la Mostra 5.0 el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre. En aquesta ocasió, Txell Roda s’ha encarregat de dirigir l’obra La visita de la vella dama a Llagkosten sur Mer, una adaptació de l’obra de Friedrich Dürrenmatt La visita de la vella dama. La representació anirà a càrrec de membres dels grups TELL Júnior i Infantil, TELL, JUMP Teatre, La Alegría de Vivir, Amics de la Cultura, El Pícaro Teatro, Nanocosmos Teatre i la Companyia Lazzi Comici. L’acte comptarà amb la col·laboració de Foto Damián.

La visita de la vella dama a Llagkosten sur Mer es representarà el dissabte 22 a les 20 h, no a les 19 h com estava anunciat, i el diumenge a les 18 h. Les invitacions es poden recollir encara a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Una altra de les activitats que s’emmarquen en la programació de la cinquena Setmana del Teatre és el taller infantil de teatre de la Biblioteca. Puri Ortega dirigirà Fem màscares. El 19 d’octubre, a partir de les 18.30 h, els infants podran realitzar la seva pròpia màscara i participar en l’elaboració d’una petita representació teatral.

Publicitat

Publicitat

Més notícies