Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Acaba la cinquena Setmana del Teatre de la Llagosta

_MG_6063Les dues representacions de La visita de la vella dama a Llagkosten sur Mer van posar el cap de setmana el punt final a la cinquena Setmana del Teatre de la Llagosta. Actors i actrius dels grups escènics de la nostra localitat van ser els protagonistes de l’obra.

El Centre Cultural va acollir dissabte i diumenge les dues posades en escena de l’adaptació de l’obra La visita de la vella dama, de Friedrich Dürrenmatt, sota la direcció de Txell Roda, que es va mostrar molt satisfeta amb el resultat. Ahir diumenge, el Centre Cultural es va omplir, mentre que, dissabte, van ser poques les cadires que van quedar buides.

La Setmana del Teatre va començar el dissabte 15 d’octubre amb la representació de Boges, de Vania Produccions. Les actrius Muntsa Rius i Àurea Márquez van representar aquesta obra de José Pascual Abellán amb l’assistència de més d’un centenar de persones al Centre Cultural.

Les altres dues propostes professionals de la cinquena Setmana del Teatre van tenir lloc el dia 16 a la plaça d’Antoni Baqué, Ramírez, un superviviente del siglo XX, a càrrec de la Companyia Panettone Brothers, i Cabaret Lecoq, un espectacle de sis artistes de diferents disciplines.

Al llarg de la Setmana, hi havia programades tres sessions de Cluedo en viu, basat en el clàssic joc del mateix nom, on els espectadors havien d’ajudar a resoldre un assassinat. Finalment, només es va poder realitzar la primera sessió a Can Pelegrí el dissabte 15. Una indisposició d’alguns dels artistes va impedir portar a terme les altres dues sessions programades. A més, a la Biblioteca, el dia 19, va tenir lloc el taller infantil Fem màscares. Els més petits i les seves famílies van poder confeccionar una careta fantàstica i van representar una petita obra.

El regidor de Cultura, Mariano García, ha explicat que els diferents membres de l’organització es reuniran en breu per analitzar més en profunditat com ha anat aquesta cinquena Setmana del Teatre. García creu que hi ha elements a millorar per aconseguir una major participació de la ciutadania en aquesta activitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies