Dimecres, 22 març 2023
13.5 C
La Llagosta

La Setmana del Teatre passa a ser 3 de Teatre

La Setmana del Teatre de la Llagosta es reconvertirà aquest any en 3 de Teatre. Les activitats que se celebraven durant una setmana es faran en tres dies. La intenció de l’Ajuntament i dels grups que participen en la seva organització és que l’esdeveniment tingui un major impacte i sigui més intens.

3 de Teatre es desenvoluparà del 6 al 8 d’octubre. La programació continuarà combinant espectacles professionals i de grups amateurs. L’Ajuntament de la Llagosta està treballant en una major implicació dels grups locals i vol que es converteixin en coorganitzadors de l’esdeveniment.

Una de les novetats de la programació serà la celebració d’una gala d’inauguració. A més, el dia abans, el 5 d’octubre, també es portaran a terme altres activitats fora de programació vinculades amb el món del teatre. L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Carpa espai cultural, està buscant propostes escèniques que vulguin participar a 3 de Teatre. Els grups interessats poden trobar informació a la pàgina de Facebook 3 de Teatre Festival. El termini per presentar projectes finalitza el 15 de juliol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies