Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Darrers actes de la cinquena Setmana del Teatre de la Llagosta

Aquest cap de setmana, se celebraran els darrers actes de la programació de la cinquena Setmana del Teatre de la Llagosta. En concret, tindrà lloc la Mostra 5.0, que consta d’una doble representació de l’obra La visita de la vella dama a Llagkosten sur Mer, una adaptació de l’obra de Friedrich Dürrenmatt La visita de la vella dama.

La representació està dirigida per Txell Roda i interpretada per una trentena d’actors de tots els grups de teatre de la Llagosta: TELL Júnior i Infantil, TELL, JUMP Teatre, La Alegría de vivir, Amics de la Cultura, El Pícaro Teatro, Nanocosmos Teatre i la Companyia Lazzi Comici.

La visita de la vella dama a Llagkosten sur mer es representarà demà dissabte a les vuit del vespre i el diumenge a les sis de la tarda al Centre Cultural. Abans de cada representació, es projectarà un audiovisual sobre els grups de teatre de la Llagosta.

Encara queden algunes invitacions disponibles, només per a la representació de dissabte, que es poden recollir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania avui divendres fins a les dues del migdia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies