Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La Setmana del Teatre de la Llagosta arriba a la seva cinquena edició

349_width_3009160957_banner-teatre-242x349pxLa cinquena Setmana del Teatre de la Llagosta se celebrarà del 15 al 23 d’octubre. Com és habitual, la mostra combinarà espectacles professionals i amateurs. La Mostra 5.0 tornarà a ser l’activitat més destacada. Els grups de teatre de la nostra localitat protagonitzaran una versió adaptada de l’obra de Friedrich Dürrenmatt La visita de la vella dama.

La Setmana del Teatre d’aquest any començarà amb l’obra Boges, de Vania Produccions. Les actrius Muntsa Rius i Àurea Márquez pujaran a l’escenari per representar aquesta obra de José Pascual Abellán. Boges es posarà en escena el 15 d’octubre a les 20 h al Centre Cultural. Les entrades anticipades es poden comprar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per 9 euros. El dia de l’espectacle costaran 12 euros.

El diumenge dia 16, seran dos els espectacles que es podran veure, tots dos a la plaça d’Antoni Baqué. A les 18 h, la Companyia Panettone Brothers interpretarà Ramírez, un superviviente del siglo XX, un personatge que arriba als escenaris empès per la seva mare cansada que faci xous al menjador de casa. Una hora i mitja més tard, serà el torn de Cabaret Lecoq, un espectacle de clown amb sis artistes que ens faran passar una bona estona amb diverses actuacions breus i intenses. En cas de pluja, aquests espectacles es traslladaran al Centre Cultural.

La Mostra 5.0 arribarà el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre. En aquesta ocasió, Txell Roda s’ha encarregat de dirigir l’obra La visita de la vella dama a Llagkosten sur Mer, una adaptació de l’obra de Friedrich Dürrenmatt La visita de la vella dama. La representació anirà a càrrec de membres dels grups TELL Júnior i Infantil, TELL, JUMP Teatre, La Alegría de Vivir, Amics de la Cultura, El Pícaro Teatro, Nanocosmos Teatre i la Companyia Lazzi Comici.

L’obra tracta sobre Clara Zakanassian, que torna al poble de la seva infantesa, Llagkosten sur Mer, amb el seu seguici d’homes sotmesos. Té un objectiu ben clar: venjar-se d’Alfred Ell, el seu amant de joventut. L’acte comptarà amb la col·laboració de Foto Damián. Abans de cada representació, es podrà veure un audiovisual sobre els grups de teatre de la Llagosta. El muntatge també es projectarà el 15 d’octubre, abans de la representació de BogesLa visita de la vella dama a Llagkosten sur Mer es representarà al Centre Cultural el dissabte 22 a les 19 h i el diumenge a les 18 h. Les invitacions es poden recollir a partir del 13 d’octubre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Després de l’experiència de la Mostra 4.0 de l’any passat, en la qual el públic, dividit en grups, havia de resoldre un crim, aquest any s’incorpora a la Setmana del Teatre una nova proposta, Cluedo en viu. Basat en el clàssic joc del mateix nom, els espectadors hauran d’ajudar a l’inspector Brown a resoldre l’assassinat del senyor Trainbow. Hi haurà tres oportunitats de participar en aquest Cluedo en viu, el dissabte 15 d’octubre, d’11 a 14 h; el dijous dia 20, de 21.30 a 23.30 h; i el divendres 21, de 21 a 23. Els participants entraran en grups de 5 a 10 persones. El preu de l’activitat és de tres euros. Cluedo en viu es desenvoluparà a Can Pelegrí.

Per últim, el 19 d’octubre es desenvoluparà a la Biblioteca de la Llagosta un taller infantil de teatre. Puri Ortega dirigirà Fem màscares. A partir de les 18.30 h, els infants podran realitzar la seva pròpia màscara i participar en l’elaboració d’una petita representació teatral.

Publicitat

Publicitat

Més notícies