Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’OMIC organitza avui una xerrada sobre hipoteques

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de la Llagosta organitza aquesta tarda una xerrada sobre hipoteques referenciades amb l’índex IRPH. L’acte tindrà lloc a les 19 h a la sala polivalent del Centre Cultural, a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

La xerrada comptarà amb la presència de tècnics de l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (ADICAE). Durant la conferència, es parlarà sobre les darreres accions que s’han fet per tal que les persones que tenen contractada una hipoteca amb l’índex IRPH puguin demanar la possibilitat d’acollir-se a l’Euribor i beneficiar-se així de la baixada de les quotes que han de pagar i, eventualment, recuperar els diners que es puguin haver pagat de forma indeguda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies