Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Ja es pot visitar la Mostra de Turisme Juvenil a Can Pelegrí

Mostra de Turisme Juvenil 2016 (1)El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) ha obert la Mostra de Turisme Juvenil. La planta baixa de Can Pelegrí acull tot un seguit de materials per poder planificar les vacances. La Mostra estarà instal·lada fins al 21 de juliol.

Les persones interessades poden trobar guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats i comunitats autònomes, entre d’altres publicacions. A més, els visitants de la Mostra tindran a la seva disposició material per emportar-se a casa i preparar les seves vacances.
La Mostra té un espai dedicat al turisme de proximitat, fent una especial incidència en els viatges per les comarques de Catalunya i els espais naturals. També destaquen els llocs més emblemàtics de la resta de comunitats autònomes.

Durant les properes setmanes, el Servei d’Informació Juvenil també organitzarà xerrades i altres activitats que serviran per complementar la informació que es pot trobar a la Mostra de Turisme Juvenil. La Mostra es pot visitar a la planta baixa de Can Pelegrí, de dilluns a dijous, de 17 a 20 h, i dimecres, de 10 a 13 h, fins al 21 de juliol.

Paral·lelament, la Biblioteca de la Llagosta també ha preparat un recull de les darreres guies de viatges d’arreu del Món.

Publicitat

Publicitat

Més notícies