Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Els romeros llagostencs, molt satisfets amb el Rocío d’aquest any

Foto: Facebook de l'Asociación Rociera.
Foto: Facebook de l’Asociación Rociera.

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta ha fet avui un balanç molt positiu del Rocío català, que s’ha celebrat durant aquest cap de setmana a Terrassa. L’entitat ha estat acollida aquest any per la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Los Varales de Santa Coloma de Gramenet.

La festa del Rocío va començar divendres a la nit amb unes pregàries cantades a la Mare de  Déu del Rocío  a l’Església Parroquial de Sant Josep. Una vegada rebuda la benedicció, una seixantena de romeros es van traslladar a Terrassa per fer una part del camí a peu, fins entrar al recinte del Rocío, que enguany estrenava ubicació a Terrassa. A l’acte van assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Joventut, Fran Ruiz, que, acompanyats pel president de l’Asociación Rociera, Emilio Giménez, van entrar al costat del president de l’Hermandad de los Varales. Giménez ha indicat que “se sent  molt satisfet” per haver estat acollit per aquesta germandat, que els ha permès viure plenament la festa.

Al llarg de tot el romiatge, la caseta dels rocieros llagostencs ha estat un lloc d’acollida per a tothom que es volgués apropar. La celebració, com cada any, va tenir els seus moments més destacats amb la presentació dels simpecados, la missa dels romeros, el rosari de l’aurora, la missa de l’Alba i la processó de la Mare de Déu pel recinte del Rocío. Enguany, el cor Jara y Romero ha pogut cantar davant de la Mare de Déu del Rocío, convidada per l’Hermandad los Varales.

Publicitat

Publicitat

Més notícies