Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera participarà en la Romería del Rocío de Terrassa

Una seixantena de membres de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta participaran aquest cap de setmana en la Romería del Rocío. Enguany, la festivitat se celebrarà a Terrassa i no pas als terrenys habituals de Mas Duran, que es troben entre Montcada i Reixac i Ripollet. La Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC) no va arribar a cap acord amb Montcada i Reixac, mentre que Terrassa va facilitar uns terrenys privats.

El canvi d’ubicació ha modificat l’horari de la missa a l’Església de Sant Josep del divendres, que enguany se celebrarà a les 21 hores. Posteriorment, l’entitat es desplaçarà fins a Terrassa en autocar. L’Asociación Rociera de la nostra localitat farà un recorregut a peu, d’uns 10 quilòmetres, fins arribar als nous terrenys en els quals es farà la Romería del Rocío. Els llagostencs faran el camí amb l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío Los Varales de Santa Coloma de Gramenet.

L’entitat llagostenca, que enguany també comptarà amb una caseta instal·lada, preveu arribar davant de la Mare de Déu del Rocío al voltant de les quatre de la matinada del dissabte. La celebració a Terrassa es perllongarà fins dilluns.

Publicitat

Publicitat

Més notícies