Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera, satisfeta amb el desenvolupament de la Cruz de Mayo

cruz de mayo rociera 2L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta ha celebrat aquest cap de setmana la XVII Cruz de Mayo. La seu de l’entitat ha acollit tot un seguit d’activitats religioses, musicals i socials.

La celebració va començar dissabte, amb la missa solemne. Tot seguit, van actuar els quadres de ball de l’entitat. A la nit, hi va haver un sopar i ball. Diumenge, la festa va continuar amb una trobada de cors rocieros, que va comptar amb la presència del cor rociero Voces del camino de Terrassa; Hermandad Rociera Nuestra Señora del Carmen de Montornès; i Jara y Romero de la Llagosta. A les tres, es va servir un potaje rociero per a tots els assistents.

Aquesta setmana, l’Asociación Rociera ja començarà amb els preparatius del Rocío, que se celebarà del 14 al 16 de maig a Terrassa. Enguany, els rocieros llagostencs sortiran el divendres 13 de maig a les 21 h des de l’Església de Sant Josep.

Publicitat

Publicitat

Més notícies