L’Asociación Rociera celebra el cap de setmana la festa de la Cruz de Mayo

0
84

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta ha preparat diversos actes per celebrar aquest cap de setmana la festa de la Cruz de Mayo. Totes les activitats tindran lloc a la seu de l’entitat, al número 6 del carrer de Girona.

Demà dissabte, a les 17.30 hores, es farà una missa i la benedicció de la Creu. A les 19.30 hores, està prevista l’actuació dels quadres de ball de l’entitat i, a partir de les 21 h, hi haurà sopar i ball.

Diumenge, a les 11.30 hores, actuaran els cors Jara y Romero de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta, Voces del camino de Terrassa i la Hermandad Rociera Nuestra Señora del Carmen de Montornès del Vallès. La celebració acabarà amb un dinar a base de potaje rociero.

Publicitat