Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera celebra el cap de setmana la festa de la Cruz de Mayo

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta ha preparat diversos actes per celebrar aquest cap de setmana la festa de la Cruz de Mayo. Totes les activitats tindran lloc a la seu de l’entitat, al número 6 del carrer de Girona.

Demà dissabte, a les 17.30 hores, es farà una missa i la benedicció de la Creu. A les 19.30 hores, està prevista l’actuació dels quadres de ball de l’entitat i, a partir de les 21 h, hi haurà sopar i ball.

Diumenge, a les 11.30 hores, actuaran els cors Jara y Romero de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta, Voces del camino de Terrassa i la Hermandad Rociera Nuestra Señora del Carmen de Montornès del Vallès. La celebració acabarà amb un dinar a base de potaje rociero.

Publicitat

Publicitat

Més notícies