Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Nou Casal va ser ahir la seu de la tercera trobada amb l’alcalde

L'alcalde, durant la trobada d'ahir al Nou Casal.
L’alcalde, durant la trobada d’ahir al Nou Casal.

Uns seixanta infants del Nou Casal i les seves famílies van participar ahir en la tercera trobada de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, amb la ciutadania. L’acte va durar unes dues hores i va tenir lloc en aquest equipament municipal, ubicat al carrer de la Florida.

Durant la primera part de la trobada, van ser els nens i les nenes del Nou Casal els encarregats de fer diverses propostes i preguntes a l’alcalde. Els més petits van presentar un mural en el qual han recollit com han de ser els parcs de la Llagosta. Óscar Sierra es va comprometre a millorar, durant aquest mandat, tots els parcs infantils de la nostra localitat i a renovar totalment alguns d’ells.

Els usuaris del Nou Casal, distribuïts per grups d’edat, van fer altres propostes, com ara la creació d’un menjador social, realitzar una festa infantil dels colors, crear més espais verds, realitzar un mercat d’intercanvi i reformar la masia de Can Baqué. L’alcalde va recordar que la rehabilitació d’aquest edifici suposa un cost que l’Ajuntament no pot assumir ara mateix. Els infants també van demanar, entre altres qüestions, la creació d’un hospital, un parc per als gossos, un llac amb peixos i un museu sobre la Llagosta, que el Nou Casal tingui un pati i llocs per poder patinar. Alguns d’ells van fer una petita entrevista a l’alcalde.

Durant la trobada, també es va parlar de fer millores al Nou Casal. L’alcalde es va comprometre a que es puguin realitzar més excursions i també unes colònies de cara a l’any vinent.

Les famílies també van plantejar altres temes com les al.lèrgies provocades per alguns dels arbres que hi ha a la Llagosta i l’assetjament escolar.

La propera trobada amb l’alcalde tindrà lloc el 25 de maig a les 17 hores al Casal d’Avis. L’activitat està oberta a tota la població, prèvia inscripció en el web de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies