Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Es reobre el servei municipal del Nou Casal amb 25 usuaris

Des del passat 24 d’octubre, l’Ajuntament de la Llagosta ha reobert el Nou Casal amb el servei d’intervenció socioeducativa, que s’adreça a infants i adolescents -d’entre els 3 i els 16 anys- en l’àmbit de l’educació social especialitzada, comunitària i de lleure. El Nou Casal se situa a l’equipament municipal del número 12 del carrer de la Florida i té lloc de dilluns a dijous, de 17 a 19.30 h.

El Nou Casal, que impulsa l’Ajuntament, és un recurs eminentment preventiu, integrador i formatiu que pretén iniciar accions educatives i compensatòries de cara a prevenir la dissociabilitat d’infants i adolescents. Els eixos d’aquest servei de l’Ajuntament són l’educació activa, integral, intercultural, en valors i en igualtat d’oportunitats i drets entre nens i nenes.

Hi ha un total de 25 usuaris i les famílies que vulguin demanar més informació s’han d’adreçar a l’àrea municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies