Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Les Llagostes de l’Avern assisteixen al 35è aniversari del Drac de Terrassa

llagostesdelavernLa colla de diables Les Llagostes de l’Avern participarà demà a la trobada de bèsties que servirà per celebrar els 35 anys del Drac de Terrassa. L’Espurna, acompanyada dels diablets de la colla, assistirà a aquesta festa, que comptarà amb una cinquantena de bèsties. La plantada de bèsties es farà al voltant de les 18 h al centre històric de Terrassa. Posteriorment, es farà una cercavila amb totes les bèsties participants.

Després d’aquesta sortida, Les Llagostes de l’Avern en tenen programades dues més. El 4 de juny, aniran al Vendrell i el dia 5 tornaran a Terrassa. Abans de les vacances d’estiu, la colla de diables de la nostra localitat tornarà a celebrar Sant Joan a la Llagosta portant la Flama del Canigó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies