Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Ja està constituïda la Comissió de la Festa Major 2016

Constitució Comissió Festa Major (1)
Reunió de constitució de la Comissió de Festa Major 2016.

Ahir es va constituir la Comissió de la Festa Major 2016. Onze persones formen part del grup que definirà com serà la propera Festa gran de la nostra localitat. La reunió oficial per crear aquesta Comissió va tenir lloc ahir a la tarda a Can Pelegrí.

La Comissió es reunirà cada quinze dies per realitzar propostes, incorporar les activitats aportades per les entitats locals, coordinar la programació de Festa Major i vetllar per la seva execució, així com fer una valoració posterior. El regidor de Cultura, Mariano García, ha destacat que la programació “està totalment oberta, excepte un grup que actuarà a l’Espai de concerts”, per una qüestió de contractació. La resta “està tot per decidir”.

Ja són dos els grups ciutadans que treballen en la programació de la Festa Major 2016: la Comissió Jove, que ja fa setmanes que està en marxa, i la recent constituïda Comissió de Festa Major. A això, cal sumar la tasca que realitzen moltes entitats del nostre municipi, organitzant un bon nombre d’activitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies