Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Alcaldes vallesans reclamen una solució consensuada al col.lapse de la C-17

Els ajuntaments de Granollers, Mollet, Montmeló, la Llagosta, Parets, Lliçà d’Amunt i Canovelles volen una solució consensuada amb la Generalitat per al col.lapse de la C-17. Representants de les set poblacions es van reunir ahir a l’Ajuntament de Parets per parlar sobre aquesta problemàtica. A la trobada va assistir l’alcalde accidental del Consistori llagostenc, Jordi Jiménez.

Els representants municipals volen que la Generalitat parli amb ells abans de fer realitat cap reforma a la C-17. La Generalitat té previst ampliar la C-17 entre Parets i Granollers i els ajuntaments volen que es tingui en compte la seva opinió a l’hora de redactar el projecte. Els alcaldes reclamen inversions importants per millorar la mobilitat de la zona i no només solucions parcials. Durant la trobada, es va recordar que aquest tram de la C-17 suporta diàriament un volum de més 80.000 vehicles, que augmentaran amb la posada en marxa imminent d’un centre logístic de la firma Mango a Lliçà d’Amunt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies