Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Can Pelegrí va acollir ahir la segona trobada de l’alcalde amb la ciutadania

IMG_5930Una vintena de persones van participar ahir en la segona trobada amb l’alcalde, Óscar Sierra. La reunió va tenir lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí i va durar una hora i mitja aproximadament. Un dels temes que més debat va generar va ser l’incivisme que es dóna a la Llagosta i les accions que està portant a terme l’Ajuntament per solucionar aquest problema. Els assistents es van queixar de les defecacions de gossos que hi ha al carrer. L’alcalde va explicar que hi ha en marxa una campanya i que s’està estudiant la possibilitat de crear un cens de tots els gossos amb el seu ADN.

Una de les participants va parlar de la necessitat de fer millores a la sala d’exposicions de Can Pelegrí. La instal·lació d’aire condicionat, noves cortines i xarxa wifi van ser algunes de les propostes.

Un altre veí va posar sobre la taula el contracte amb Sorea, l’empresa concessionària del subministrament d’aigua a la Llagosta. L’alcalde va recordar que s’estudiarà quina és la millor solució per al poble, si recuperar la gestió d’aquest servei o tornar a fer una concessió.

També es va parlar de la necessitat de construir una residència de gent gran a la Llagosta. Óscar Sierra va dir que aquest servei és necessari, però veu complicat que la Generalitat el subvencioni. Sierra creu que s’haurà de veure si hi ha alguna empresa interessada a construir-la i a encarregar-se de la seva explotació.

Durant el debat, també es va plantejar la manca de pisos de protecció oficial, sobretot per als joves. L’alcalde va dir que es vol negociar amb els bancs per poder disposar dels pisos buits que tenen a la Llagosta per a casos d’emergència social.

També es va parlar sobre grafits a les façanes, entre elles la de l’Institut Marina, i sobre el consum de drogues per part dels joves, entre altres temes.

La propera trobada de l’alcalde amb la ciutadania se celebrarà el 27 d’abril a les 17 hores al Nou Casal. Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament a la pàgina web municipal (www.llagosta.cat) o trucant al número de telèfon 93 560 39 11 (extensió 5011) de 8 a 14 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies