Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Alcaldes del Baix Vallès demanen responsabilitat a la direcció de Bacardí en una carta

Els alcaldes de Sant Fost, Martorelles, Montornès, Montmeló, Parets, la Llagosta i Mollet han enviat una carta al director general de Bacardí, Josep Manel Barceló, en la qual expressen la seva sorpresa per la decisió de la direcció d’acomiadar 82 treballadors de la planta de Mollet del Vallès. Els alcaldes recorden que aquesta mesura no té a veure amb pèrdues econòmiques o amb mals resultats de la companyia i han volgut apel.lar a la responsabilitat corporativa i social d’una empresa solvent que ocupa una important quota de mercat amb unes marques reconegudes mundialment.

Els representants municipals manifesten a la direcció de Bacardí la seva profunda preocupació per la decisió, que no consideren justa i que colpejarà de nou un territori ja molt castigat aquests últims anys per l’atur i la crisi econòmica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies