Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’alcalde es reuneix amb treballadors de Bacardí i els mostra el suport de l’Ajuntament

IMG_2713L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha expressat avui el suport de l’Ajuntament de la Llagosta als treballadors de l’empresa Bacardí de Mollet del Vallès. Sierra i altres regidors del PSC s’han reunit a la Sala de Govern de l’Edifici Administratiu del Consistori amb una representació dels empleats d’aquesta fàbrica per mostrar-los la seva solidaritat. La direcció de Bacardí va anunciar fa uns dies l’acomiadament de 82 persones de la seva planta de Mollet, en la qual treballen veïns de la Llagosta.

L’alcalde ha explicat que l’Ajuntament aprovarà una moció de suport a la plantilla de Bacardí en el proper ple. Sierra ha posat a disposició dels treballadors de la Llagosta l’Àrea Municipal de Serveis Socials.

També ha dit que l’Ajuntament donarà suport a les mobilitzacions que plantegin els treballadors, que el proper dilluns faran una marxa des de la fàbrica fins a l’Ajuntament de Mollet, on intervindran en el ple, i el dia 1 de març tenen previst iniciar una vaga.
Els treballadors, entre els quals hi havia la presidenta del comitè d’empresa, Laura Cunillera, han agraït el suport rebut per l’alcalde, Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies