Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La direcció i el comitè d’empresa de Bacardí arriben a un acord

El comitè d’empresa i la direcció de Bacardí han arribat a un acord, que suposarà el cessament de la producció a la planta de Mollet. El pacte inclou la recol·locació de 40 de les 82 persones afectades per l’Expedient de Regulació d’Ocupació.

El pla presentat per l’empresa preveu que 29 treballadors i treballadores es puguin traslladar a la planta italiana que assumirà la producció que es fa a Mollet. Fins a onze empleats més podran mantenir el seu lloc de treball a la veïna localitat, fent tasques logístiques i administratives. Per a la resta de les 82 persones afectades per l’ERO, s’ha obert un pla de prejubilacions per a les persones de més de 53 anys i indemnitzacions equivalents a les previstes per a acomiadaments improcedents en la normativa prèvia a la reforma laboral: 45 dies per any treballat amb un màxim de 42 mensualitats.

L’acord entre la direcció i el comitè d’empresa de Bacardí va rebre un suport massiu en l’assemblea de treballadors celebrada divendres passat. Dels 175 assistents, 172 van votar favorablement a l’acord, un ho va fer en contra i dos van votar en blanc, segons ha informat el comitè d’empresa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies